Onze 6 kernwaarden

Goede organisatie van de uitvaart

Arrahma-Uitvaartfonds verzekert u een goede organisatie van de uitvaart met grote aandacht voor eenvoud en respect. Een waardige uitvaart uitgevoerd door zeer bekwaam personeel waar zowel de religieuze, praktische en administratieve taken op een respectvolle wijze worden uitgevoerd.

Klantentevredenheidsonderzoek

Enkele weken na de uitvaart wordt vanuit Arrahma contact opgenomen met de nabestaanden. Een deel van het gesprek zal vooral gaan over hoe de organisatie van de uitvaart is geweest en of er aandachtspunten zijn. Zo kunnen we alle op-en aanmerkingen noteren en ze voorleggen aan onze partners begrafenisondernemingen, zodat we telkens onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Meer dan 60 nationaliteiten!

Iedere ziel zal de dood proeven [Qor-aan, 3:185]. Arrahma opent daarom haar deuren voor ieder Islamitisch gezin, ongeacht origine of nationaliteit. Bij Arrahma-Uitvaartfonds heeft iedereen het recht op zorgeloos rouwen.

Doorlopende liefdadigheid

Bij elke inschrijving ben je niet alleen verzekerd van een waardige begrafenis, maar draag je ook een steentje bij aan verschillende humanitaire projecten van onze afdeling “Arrahma Humanitair”. Zo doe je indirect aan doorlopende liefdadigheid/sadaqa jariya waarvan de beloning u toekomt zelfs na dood met de wil van Allah swt!

Niet regio gebonden

Onze dienstverlening is niet gebonden aan de regio waar wij gevestigd zijn. Wij staan ten dienste van de nabestaanden, ongeacht de woonplaats of de plaats van overlijden. Momenteel staan we tot uw dienst in gans de BeNeLux.

Goedkoopste op de markt

Voor een jaarlijkse bijdrage van 50€ per gezin (kinderen tot 24 jaar inbegrepen) verzekert Arrahma-uitvaartfonds u van een waardige uitvaart waar zowel de religieuze, praktische en administratieve taken op een respectvolle wijze worden uitgevoerd en zijn we bovendien de goedkoopste op de markt.

Sluit je vandaag nog aan bij Arrahma uitvaartfonds!

Arrahma Islamitisch Uitvaartfonds is geen grootbank, noch is het een traditionele verzekeringsmaatschappij. Arrahma Islamitisch Uitvaartfonds is gebaseerd op een collectief samenwerking van de moslimgemeenschap.
En juist daarom verschillen wij van commerciële verzekeringsinstanties.

SCHRIJF JE IN